AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen takmadığını görmek

Kahve falında sütyen takmadığını görmek

Kahve falında sütyen takmadığını görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, müjdeli haberle geleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen takmadığını gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Kahve falında sütyen takmaya çalışmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen takmadığını görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen denemek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sütyen takmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında sütyenle dolaşmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında don sütyen görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah sütyen görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, kafasının sakinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sütyen yıkamak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir