AnaSayfa / Genel / Kahve falında askılı elbise giymek

Kahve falında askılı elbise giymek

Kahve falında askılı elbise giymek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hataların telafi edileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askılı elbise giymek gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Kahve falında askılı elbise giymek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise askısı görmek birçok iş teklifi alınacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında elbiseyi askıda görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Kahve falında tahta elbise askısı görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayatının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askıda elbise görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kırık elbise askısı görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askıda kalmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir