AnaSayfa / Genel / Kahve falında askılı çanta görmek

Kahve falında askılı çanta görmek

Kahve falında askılı çanta görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askılı çanta gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında askılı çanta görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında askıda çamaşır görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında askı görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında askıda gömlek görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon askısı görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kırık elbise askısı görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında askıya ceket asmak geçmişini arkada bırakacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında demir askı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir