AnaSayfa / Genel / Kahve falında askıda ceket görmek

Kahve falında askıda ceket görmek

Kahve falında askıda ceket görmek eskileri yâd edeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, umutların yıkılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askıda ceket gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında askıya ceket asmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret eder.

Kahve falında askıda ceket görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sıhhat kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında boş askı görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında askıdan çamaşır toplamak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında sütyen askısı görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık askı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yatırımların heba olacağına yorulur.

Kahve falında kıyafet askısı görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askıda kalmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir