AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet askısı görmek

Kahve falında kıyafet askısı görmek

Kahve falında kıyafet askısı görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çekilen hasretin biteceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafet askısı gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında kıyafet askısı görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askılı elbise giymek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır askısı görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sütyen askısı görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık elbise askısı görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında askıda pantolon görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elbiseyi askıda görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir