AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyi askıda görmek

Kahve falında elbiseyi askıda görmek

Kahve falında elbiseyi askıda görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, zevki sefa içinde olacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbiseyi askıda gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Kahve falında tahta elbise askısı görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbiseyi askıda görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalettir.

Kahve falında kırık elbise askısı görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak kısmetlerinin açılacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise askısı görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında askılı elbise giymek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında askıda elbise görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askıda çamaşır görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir