AnaSayfa / Genel / Kahve falında askıda kalmak

Kahve falında askıda kalmak

Kahve falında askıda kalmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu olunacağına, günahkâr olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, can bulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında askıda kalmak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında askıda kalmak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret eder.

Kahve falında kırık elbise askısı görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Kahve falında demir askı görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askıda elbise görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boş askı görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında askılı çanta görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında askıya ceket asmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir