AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden süt geldiğini görmek

Kahve falında kendinden süt geldiğini görmek

Kahve falında kendinden süt geldiğini görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendinden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında kendinden süt geldiğini görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden süt sağdığını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden süt aktığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden süt sağmak yüksek moralli olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden et kesmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden korkmak parasız kalacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden utanmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, isteklerini yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kesesinin dolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir