AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Kahve falında memesinden süt gelmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında memeden süt geldiğini görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında memeden süt gelmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden kan geldiğini görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında memeden kan gelmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında memesinden kan geldiğini görmek yeni iş kollarına girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir