AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütle hamur yoğurmak

Kahve falında sütle hamur yoğurmak

Kahve falında sütle hamur yoğurmak terfi edeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında sütle hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlardan öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında sütle hamur yoğurmak zararların telafi edileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet eder.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, prestij kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında etli hamur yoğurmak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamuru yoğurmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, başına türlü işler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sert hamur yoğurmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir