AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde süt görmek

Kahve falında ölünün elinde süt görmek

Kahve falında ölünün elinde süt görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, aile hayatının hayır getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, arzularına kavuşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinde süt gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ölünün elinde süt görmek en yüksek makamlara oturacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütle el yıkamak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında elinde süt görmek âlim kimselerden feyz alacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden süt almak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden süt almak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölüye süt içirmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye süt vermek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir