AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt yere dökmek

Kahve falında süt yere dökmek

Kahve falında süt yere dökmek makamının ve ününün artacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında süt yere dökmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Kahve falında sütü yere dökmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere süt dökmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında süt yere dökmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denize süt dökmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında süt dökmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütü dökmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne süt dökmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında inek sütü dökmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir