AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize süt dökmek

Kahve falında denize süt dökmek

Kahve falında denize süt dökmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yoksulluğa, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Kahve falında denize süt dökmek gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denize süt dökmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne süt dökmek işten ve güçten el etek çekileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk süt dökmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Kahve falında sütü tuvalete dökmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk sütü dökmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında inek sütü dökmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, işlerin daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt yere dökmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sütü yere dökmek kısmetlerinin artacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir