AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütü dökmek

Kahve falında sütü dökmek

Kahve falında sütü dökmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütü dökmek gördüyseniz:

  • Mevcut maddi sıkıntıya rağmen giriştiğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında yere süt dökmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bozuk süt dökmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek sütü dökmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütü tuvalete dökmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sütü yere dökmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında bozuk sütü dökmek içinin de rahat edeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt yere dökmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa süt dökmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, afiyete ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir