AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt dökmek

Kahve falında süt dökmek

Kahve falında süt dökmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında süt dökmek gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Kahve falında sütü yere dökmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yere süt dökmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denize süt dökmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne süt dökmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulur.

Kahve falında toprağa süt dökmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sütü tuvalete dökmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt yere dökmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Kahve falında süt dökmek iş sahibi olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir