AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek sütü dökmek

Kahve falında inek sütü dökmek

Kahve falında inek sütü dökmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Kahve falında inek sütü dökmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Kahve falında inek sütü dökmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk süt dökmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütü yere dökmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalettir.

Kahve falında sütü dökmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize süt dökmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa süt dökmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalettir.

Kahve falında bozuk sütü dökmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında süt yere dökmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir