AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütü yere dökmek

Kahve falında sütü yere dökmek

Kahve falında sütü yere dökmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütü yere dökmek gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Kahve falında sütü yere dökmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt yere dökmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında yere süt dökmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında inek sütü dökmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine inanılır.

Kahve falında denize süt dökmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa süt dökmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk sütü dökmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk süt dökmek önemli ve büyük adımlar atacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir