AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt şişesi görmek

Kahve falında süt şişesi görmek

Kahve falında süt şişesi görmek elindekileri kaybedeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında süt şişesi gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Kahve falında şişe süt görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalettir.

Kahve falında süt şişesi görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında boş süt şişesi görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza alamet eder.

Kahve falında şişe süt almak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir şişe süt görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, yaşamına renk geleceğine inanılır.

Kahve falında cam şişede süt görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında şişede süt görmek önünün açık olacağına, para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeye süt doldurmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir