AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe süt almak

Kahve falında şişe süt almak

Kahve falında şişe süt almak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, iyi habere, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, onlardan büyük hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında şişe süt almak gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında şişe süt almak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında bir şişe süt görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında şişenin içinde süt görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Kahve falında şişede süt görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şişe süt görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında şişeye süt doldurmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boş süt şişesi görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam şişede süt görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir