AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe süt görmek

Kahve falında şişe süt görmek

Kahve falında şişe süt görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişe süt gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında şişenin içinde süt görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam şişede süt görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişe süt almak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir şişe süt görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şişeye süt doldurmak manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalettir.

Kahve falında şişe süt görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet eder.

Kahve falında şişe içinde süt görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında süt şişesi görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir