AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şişe süt görmek

Kahve falında bir şişe süt görmek

Kahve falında bir şişe süt görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir şişe süt gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında süt şişesi görmek yapılan hataların düzeltileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişede süt görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şişe süt görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişe içinde süt görmek insanlara iyilik yapmaya, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında şişeye süt doldurmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında cam şişede süt görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişenin içinde süt görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında boş süt şişesi görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, dinini yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir