AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede süt görmek

Kahve falında şişede süt görmek

Kahve falında şişede süt görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, komşularla ters düşüleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında şişede süt gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Kahve falında cam şişede süt görmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt şişesi görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Kahve falında şişe süt almak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet eder.

Kahve falında şişenin içinde süt görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Kahve falında şişe içinde süt görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında boş süt şişesi görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalettir.

Kahve falında şişede süt görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeye süt doldurmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir