AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt karıştırmak

Kahve falında süt karıştırmak

Kahve falında süt karıştırmak maddi konularda zayıf düşeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalettir.

Kahve falında süt karıştırmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Kahve falında süte su karıştırmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında süt karıştırmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boya karıştırmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında karışla ölçmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çimento karıştırmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pilav karıştırmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun karıştırmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir