AnaSayfa / Genel / Kahve falında boya karıştırmak

Kahve falında boya karıştırmak

Kahve falında boya karıştırmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının biteceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına inanılır.

Kahve falında boya karıştırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında boya karıştırmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına inanılır.

Kahve falında telefonu karıştırmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç karıştırmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında çöp karıştırmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında eşyalarının karıştırıldığını görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba karıştırmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, parasının her zaman bereketli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir