AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinden süt emmek

Kahve falında annesinden süt emmek

Kahve falında annesinden süt emmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Kahve falında anne sütü emmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinden süt emmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında anneden süt emmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında süt emdiğini görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında kadından süt emmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sevinçli haberlerin alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir