AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden süt emmek

Kahve falında birinden süt emmek

Kahve falında birinden süt emmek esenliğe kavuşulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, gururlandıracak işler yapacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden süt emmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeğin süt emdiğini görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalet eder.

Kahve falında anne sütü emmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden süt emmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt emdiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, büyük bir makama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyundan süt emmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına inanılır.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anneden süt emmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir