AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu tencere görmek

Kahve falında su dolu tencere görmek

Kahve falında su dolu tencere görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında su dolu tencere gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek umutlarının tazeleneceğine, duygularının karşılık göreceğine delalettir.

Kahve falında su dolu tencere görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dolu tencere görmek umutsuzluk yaşanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek dolu tencere görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında süt dolu tencere görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına inanılır.

Kahve falında tencerede su ısıtmak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede su kaynatmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencereye su doldurmak duygularının karşılığını alamayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir