AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek dolu tencere görmek

Kahve falında yemek dolu tencere görmek

Kahve falında yemek dolu tencere görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, üzüntülerinin son bulacağına, eşlerin ayrılacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek dolu tencere gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında yemek dolu tencere görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında süt dolu tencere görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu tencere görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında dolu tencere görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında tencereden yemek yemek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek tenceresi görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir