AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt almaya gitmek

Kahve falında süt almaya gitmek

Kahve falında süt almaya gitmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında süt almaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Kahve falında süt almaya gitmek kolaylıklara kavuşacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında araba almaya gitmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizini alıp gitmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında uçakla almanyauya gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para almaya gitmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kem gözlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında su almaya gitmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin almaya gitmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir