AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuzluk görmek

Kahve falında susuzluk görmek

Kahve falında susuzluk görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında susuzluk gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında susuz toprak görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında susuzluk çekmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, büyük bir yenilgi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susuz şelale görmek herkes tarafından saygı göreceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında susuzluk görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında susuz deniz görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında susuz balık görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret eder.

Kahve falında susuz yüzmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir