AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz balık görmek

Kahve falında susuz balık görmek

Kahve falında susuz balık görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kısmetli kapıların açılacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında susuz balık gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Kahve falında susuz balık görmek çektiği zorlukların biteceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında susuz şelale görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında susuz abdest almak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında susuz kanal görmek kısmetlerinin artacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında susuz rakı içmek mallarının ve parasının çoğalacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susuz dere görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz yüzmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında susuz yerde yüzmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir