AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuzluk çekmek

Kahve falında susuzluk çekmek

Kahve falında susuzluk çekmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında susuzluk çekmek gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Kahve falında susuzluk çekmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında susuz yerde yüzmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet eder.

Kahve falında susuz balık görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında susuz köpek görmek hayırlı günlerin geleceğine, doğru olanı seçeceğine inanılır.

Kahve falında susuz kanal görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Kahve falında susuz rakı içmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet eder.

Kahve falında susuz toprak görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, arkasından iyi konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susuz birine su vermek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir