AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz deniz görmek

Kahve falında susuz deniz görmek

Kahve falında susuz deniz görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuz deniz gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında susuz deniz görmek özel hayatında sessizleşeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında susuz denizde yüzmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında susuz toprak görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalettir.

Kahve falında susuz dere görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında susuz hap içmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Kahve falında susuz yüzmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susuz yerde yüzmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susuz birine su vermek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir