AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz köpek görmek

Kahve falında susuz köpek görmek

Kahve falında susuz köpek görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, aile içinde saadetinin artacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, onların başarıları ile övüneceğine alamet eder.

Kahve falında susuz köpek gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Kahve falında susuz köpek görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalettir.

Kahve falında susuz denizde yüzmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında susuz yüzmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susuz kanal görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz şelale görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında susuz birine su vermek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susuz balık görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, lüksünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susuz deniz görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir