AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz birine su vermek

Kahve falında susuz birine su vermek

Kahve falında susuz birine su vermek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında susuz birine su vermek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Kahve falında susuz birine su vermek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında susuz dere görmek oldukça büyük başarılara, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında susuz kalmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında susuz havuz görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuz denizde yüzmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında susuz kanal görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuz yüzmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susuzluk görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, kişinin şansının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir