AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü yılan görmek

Kahve falında süslü yılan görmek

Kahve falında süslü yılan görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, işlerin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında süslü yılan gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında süslü yılan görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında süslü bıçak görmek kazancının hiç azalmayacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında süslü görmek takdir edileceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Kahve falında süslü şapka görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü küp görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Kahve falında süslü duvar görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında süslü karyola görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü terlik giymek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir