AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü karyola görmek

Kahve falında süslü karyola görmek

Kahve falında süslü karyola görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, güzel günler için yaşayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında süslü karyola gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında süslü karyola görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karyolada oturmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında karyola örtüsü görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Kahve falında karyolanın kırıldığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta karyola görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap karyola görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek karyolası görmek dertlerden kurtulmaya, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında boş karyola görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir