AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü küp görmek

Kahve falında süslü küp görmek

Kahve falında süslü küp görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü küp gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Kahve falında süslü küp görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir küpü görmek prestij sahibi olunacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küp dolusu altın görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarihi eser küp görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş küp bulmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpü görmek yani babasına benzeyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal küpü görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş küp görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir