AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü bıçak görmek

Kahve falında süslü bıçak görmek

Kahve falında süslü bıçak görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü bıçak gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında süslü bıçak görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü küp görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü balıklar görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü bahçe görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü duvar görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü yatak örtüsü görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü ceket giymek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında süslü tavuk görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir