AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü duvar görmek

Kahve falında süslü duvar görmek

Kahve falında süslü duvar görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, istediği başarıyı göstereceğine yorulur.

Kahve falında süslü duvar gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında süslü duvar görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü araba görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında süslü şapka görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında süslü horoz görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü makas görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret eder.

Kahve falında süslü şapka takmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü koç görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında süslü elbise görmek arzuların yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir