AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü yaşlı kadın görmek

Kahve falında süslü yaşlı kadın görmek

Kahve falında süslü yaşlı kadın görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında süslü yaşlı kadın görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü kadın görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından hediye almak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek ailesinden hayır göreceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadına su vermek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, aile saadetinin de artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir