AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadından hediye almak

Kahve falında yaşlı kadından hediye almak

Kahve falında yaşlı kadından hediye almak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kazancı arttıracağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, dertlerinin artacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadından hediye almak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında yaşlı kadından hediye almak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadından hediye almak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birinden hediye almak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın öldürmek küskünlük yaşanacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadını hamile görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir süre belini doğrultamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yaşlı kadın görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet eder.

Kahve falında ölmüş yaşlı kadın görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yerinde saymayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir