AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü yüzük görmek

Kahve falında süslü yüzük görmek

Kahve falında süslü yüzük görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yüzünün her daim güleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü yüzük gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında süslü yüzük görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında süslü inek görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü çikolata görmek çok kötü günler geçireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü bohça görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü birini görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Kahve falında süslü yatak görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Kahve falında süslü terlik giymek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında süslü bıçak görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir