AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü bardak görmek

Kahve falında süslü bardak görmek

Kahve falında süslü bardak görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, keyiflerinin yerinde olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü bardak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Kahve falında süslü bardak görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok süslü olmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını süslü görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini süslü görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü karyola görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü koyun görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında süslü kadın görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına delalet eder.

Kahve falında süslü balık görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir