AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü balıklar görmek

Kahve falında süslü balıklar görmek

Kahve falında süslü balıklar görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sosyal konumunun değişeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, yalnız hissetmeye, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sorunlarının günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü balıklar gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında süslü balık tutmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalet eder.

Kahve falında süslü balıklar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında süslü balık görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret eder.

Kahve falında çok süslü olmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü yılan görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında süslü bohça görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü at görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü horoz görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir