AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü ev görmek

Kahve falında süslü ev görmek

Kahve falında süslü ev görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü ev gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Kahve falında süslü ev görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü karyola görmek mutlu olacağına ve güleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında süslü tepsi görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında süslü defter görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında süslü terlik görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü birini görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında süslü masa görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü yastık görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir