AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü oda görmek

Kahve falında süslü oda görmek

Kahve falında süslü oda görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında süslü oda gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Kahve falında süslü oda görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında süslü sepet görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında süslü havlu görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında süslü ev görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü balık görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında süslü olmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü terlik görmek işe ve aşa kavuşacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işaret eder.

Kahve falında süslü kuzu görmek özgüveninin artacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir