AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda saat görmek

Kahve falında kolunda saat görmek

Kahve falında kolunda saat görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kafasının rahat edeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, içinin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda saat gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında kahverengi kol saati görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kol saati takmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Kahve falında güzel kol saati takmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye almak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kol saati takmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir fitne çıkarmaya alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kolunda saat görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor kol saati görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol saatini başkasına vermek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir