AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan saat çıkarmak

Kahve falında kolundan saat çıkarmak

Kahve falında kolundan saat çıkarmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan saat çıkarmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kolundan saat çıkarmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında saati kolundan çıkarmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat çıkarmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan saat çıkarmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kol saati takmak muradın yerine geleceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, artık kötü günler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, en tepkedeki kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir