AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı kol saati görmek

Kahve falında pahalı kol saati görmek

Kahve falında pahalı kol saati görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı kol saati gördüyseniz:

  • Ultimatom veriyor havası yaratmanız durumunda karşı tarafın direnciyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pahalı kol saati görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı saat görmek geç de olsa huzura erileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı saat almak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalettir.

Kahve falında pahalı saat takmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı eşya görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Kahve falında pahalı ayakkabı almak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı gelinlik görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir